<Ν΄ΑΝΤΙΓΡΆΨΕΙΣ ΈΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ ΕΊΝΑΙ ΚΛΟΠΉ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑΣ,Ν΄ΑΝΤΙΓΡΆΨΕΙΣ ΠΟΛΛΟΎΣ ΕΙΝΑΙ ΈΡΕΥΝΑ

26 Ιαν 2013

Πυκνές βλεφαρίδες


Αν θέλετε να έχετε πιο πλούσιες-πυκνές βλεφαρίδες, που θα μαγνητίζουν, ακολουθήστε τους παρακάτω φυσικούς τρόπους.
  • Φροντίστε να παίρνετε στο γεύμα σας βιταμίνη B και D. Η έλλειψη βιταμινών από τον οργανισμό σας μπορεί να προκαλέσει το αραίωμα των βλεφαρίδων. Άρα τα λαχανικά, το ρύζι, τα ζυμαρικά ολικής άλέσεως, οι ξηροί καρποί, το κόκκινο κρέας, τα πουλερικά, το αβοκάντο πρέπει να έχουν μια θέση στη διατροφή σας αν θέλετε να έχετε υπέροχες πυκνέςβλεφαρίδες.
  • Ξεχάστε το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, υπάρχει πάντα ο φόβος να "κοπούν" πολλές με αυτό τον τρόπο. Μην κάνετε υπερβολές με την μάσκαρα, 2 στρώσεις μάσκαρα είναι σούπερ!
  • Καθαρίζετε προσεκτικά και σχολαστικά τις βλεφαρίδες σας κάθε βράδυ. Αν ξεμείνετε από ντεμακιγιάζ ματιών, χρησιμοποιείστε ελαιόλαδο το οποίο διαλύει τους κόμπους που δημιουργεί η μάσκαρα. Κάποιοι συστήνουν βαζελίνη, όμως είμαι πολύ διστακτική, γιατί είναι παράγωγο πετρελαίου.
  • Δοκιμάστε καστορέλαιοδαφνέλαιοαμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο!!!!Τα έλαια αυτά  μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Ενδυναμώνουν τις βλεφαρίδες και τις βοηθούν να μακρύνουν, ενώ ταυτόχρονα θρέφουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Βάλτε λίγη ποσότητα από κάποιο από τα παραπάνω λάδια. Κοιμηθείτε με αυτό και το πρωί πλυθείτε κανονικά. Χρησιμοποιείστε το 2 -3 φορές την εβδομάδα.