<Ν΄ΑΝΤΙΓΡΆΨΕΙΣ ΈΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ ΕΊΝΑΙ ΚΛΟΠΉ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑΣ,Ν΄ΑΝΤΙΓΡΆΨΕΙΣ ΠΟΛΛΟΎΣ ΕΙΝΑΙ ΈΡΕΥΝΑ

3 Φεβ 2014

Φυσική λεύκανση των δοντιών με ένα βότανο - έκπληξη!!!

Φυσική λεύκανση δοντιών με κουρκουμά!
Ναι, είναι αλήθεια.
 

Η κίτρινη σκόνη που λεκιάζει ό, τι αγγίζει, είναι το μυστικό συστατικό για να αποκτήσετε τα φωτεινότερα και λευκότερα δόντια που είναι δυνατόν.





Γνωρίζουμε ήδη ότι ο κουρκουμάσ είναι ένα άριστη λύση για την ψύξη τησ φλεγμονήσ και την προστασία του εγκεφάλου από τη γήρανση, καθώσ είναι και ένασ ισχυρόσ αντισηπτικόσ και αντιβακτηριακόσ παράγοντασ. 

Σαν δευτερεύουσα σημείωση, ο κουρκουμάσ έχει και καλλωπιστικέσ ιδιότητεσ, καθώσ εκτόσ του ότι λαμβάνεται από το στόμα, μπορεί να εφαρμοστεί και τοπικά ωσ μάσκα για να συρρικνώσει τουσ πόρουσ στο πρόσωπο, και για ακριβώσ αυτόν τον λόγο χρησιμοποιείται από τισ ινδεσ νύφεσ πριν από την ημέρα του γάμου τουσ.

 Πωσ να τον χρησιμοποιήσετε: φυσική ομορφιά με κουρκούμη (κουρκουμάσ ή τουρμερίκ)! 

Χρησιμοποιείστε περίπου μισή κουταλιά τησ σούπασ αποξηραμένο οργανικό κουρκουμά σε σκόνη και λίγο νερό για να φτιάξετε μια πάστα.

 Μπορείτε να το κάνετε, μα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, διότι ο,τι έρθει σε επαφή με αυτό θα βαφτεί με ένα φωτεινό κίτρινο (συμπεριλαμβανομένησ τησ οδοντόβουρτσασ σασ). 
Αλλά, παρόλα αυτά όπωσ θα έχετε καταλάβει, λειτουργεί σαν ένα θαύμα για να λευκαίνουν τα δόντια.

Ο κουρκουμάσ είναι επίσησ χρήσιμοσ για την υγιεινή του στόματοσ, όχι μόνο για λεύκανση δοντιών, αλλά επειδή μια τόσο ισχυρή
 αντιφλεγμονώδη ουσία είναι εξαιρετική για τα ούλα – δεδομένου ότι το 90 % των ατόμων ηλικίασ άνω των 30 έχουν ασθένεια των ούλων – και είναι επίσησ ένα ισχυρο αντιμικροβιακο, έτσι ώστε να σκοτώσει όλα τα μικρόβια που προκαλούν τερηδόνα και ουλίτιδα (φροντίστε, επίσησ, να πάρετε βιταμίνη κ2).  

Οδηγίες:
χρησιμοποιήστε 1/2 κουταλιά τησ σούπασ αποξηραμένη οργανική ρίζα κουρκουμά (χύμα από οποιοδήποτε κατάστημα υγιεινήσ διατροφήσ ) και απλά προσθέστε λίγο νερό για να γίνει μια λεπτή πάστα. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό κύπελλο για αυτό. Βάλτε την οδοντόπαστα που φτιάξατε στην οδοντόβουρτσά σασ και βουρτσίστε κανονικά.
Προσοχή: η οδοντόβουρτσα θα παραμείνει κίτρινη


PROIONTA-TIS-FISIS.INFO