<Ν΄ΑΝΤΙΓΡΆΨΕΙΣ ΈΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ ΕΊΝΑΙ ΚΛΟΠΉ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑΣ,Ν΄ΑΝΤΙΓΡΆΨΕΙΣ ΠΟΛΛΟΎΣ ΕΙΝΑΙ ΈΡΕΥΝΑ

11 Ιουλ 2014

Υπέροχα μαλλιά

1. Ελαιόλαδο: Για απαλά μαλλιά

Βρέξτε τα δάχτυλά σας με αρκετό ελαιόλαδο και περάστε τις άκρες των μαλλιών σας. Για καλύτερα αποτελέσματα μουσκέψτε μία πετσέτα, περάστε με το σίδερο ώστε να ζεσταθεί αρκετά και τυλίξτε την στα μαλλιά σας. Αφήστε για τουλάχιστον μια ώρα και λουστείτε με χλιαρό νερό.

2. Για ενυδάτωση: Μέλι

Θα χρειαστείτε: 3 κ.σ. μέλι και 5 κ.σ. ελαιόλαδο.
Χτυπήστε τα υλικά στο μιξεράκι του καφέ και απλώστε το μείγμα κάνοντας ελαφρύ μασάζ στις άκρες των μαλλιών σας. Χρησιμοποιήστε την ποσότητα που θα περισσέψει για να κάνετε μασάζ στα υπόλοιπα μαλλιά. Τυλίξτε με ζεστή πετσέτα και αφήστε για 30 λεπτά. Λουστείτε με ενυδατικό σαμπουάν και χλιαρό προς ζεστό νερό.

3. Για κουρασμένα και βαμμένα μαλλιά: Γάλα

Αναμείξτε 1 κ.γ. μέλι σε ένα ποτήρι γάλα και κάντε μασάζ στα μαλλιά σας από τη ρίζα ως τις άκρες. Αφήστε το για 15 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και σαμπουάν.

4. Για όγκο και ζωντάνια: Μπύρα

Ρίξτε 3 κ.σ. μπύρα σε μισή κούπα ζεστό νερό και απλώστε το στα μαλλιά σας για 30 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και έπειτα χρησιμοποιήστε κανονικά το σαμπουάν σας.

5. Για έξτρα λάμψη: Λεμόνι

Ρίξτε μισό λεμόνι (αραιωμένο σε μισό λίτρο νερό) σε λουσμένα μαλλιά και αφήστε να δράσει για 2 με 3 λεπτά. Έπειτα ξεπλύνετε.
 
Το μυστικό
Η λακ, τα προϊόντα
styling και η ατμοσφαιρική ρύπανση μπορούν να αφήσουν τα μαλλιά σας θαμπά. Η λύση κρύβεται στα γαλακτοκομικά που μπορούν να ξαναδώσουν στα μαλλιά σας τη χαμένη τους λάμψη. Κι αυτό γιατί το γαλακτικό οξύ αφαιρεί τη θαμπάδα, ενώ το λίπος του γάλακτος ενυδατώνει.