<Ν΄ΑΝΤΙΓΡΆΨΕΙΣ ΈΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ ΕΊΝΑΙ ΚΛΟΠΉ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑΣ,Ν΄ΑΝΤΙΓΡΆΨΕΙΣ ΠΟΛΛΟΎΣ ΕΙΝΑΙ ΈΡΕΥΝΑ

20 Νοε 2014

φυσικοί τρόποι να διατηρήσετε άθικτο το χρώμα των μαλλιών σας:Το Μίγμα Φύλλων Κάρυ με Έλαιο Αμυγδάλου: 

Βράστε λίγα φύλλα κάρυ σε ίσα μέρη έλαιο αμυγδάλου, και στη συνέχεια κάντε μασάζ με το μίγμα στα μαλλιά σας, αφού αυτό κρυώσει, μέρα παρά μέρα. Αυτή η θεραπεία θα τονώσει και θα ανανεώσει τα μαλλιά σας, δύο πράγματα που είναι αναγκαία για να αποκατασταθεί σε αυτά το προηγούμενο χρώμα τους.

Ξέπλυμα Μαλλιών με Μαύρο Τσάι: 
Το μαύρο τσάι, αναμεμιγμένο με λίγες δόσεις επιτραπέζιο αλάτι, θεωρείται ότι προλαμβάνει το να γίνουν γκρίζα τα μαλλιά σας. Αν επιθυμείτε να διατηρήσετε το τωρινό σας χρώμα, τότε δοκιμάστε αυτή την θεραπεία. Θα παρατηρήσετε ότι αυτό το ξέπλυμα θα κάνει τις γκρι τρίχες σας ακόμη πιο ανοιχτές, ώστε να μη μπορεί να τις διακρίνει κανείς με ευκολία

Θεραπεία Μαλλιών με Λάδι Καρύδας και Λεμόνι: 

Αυτή είναι ίσως η καλύτερη συνταγή, όταν πρόκειται για πρόωρο γκριζάρισμα των μαλλιών. Πάρτε μερικές κουταλιές της σούπας, γεμάτες, λάδι καρύδας και προσθέστε λίγες σταγόνες λεμόνι. Κάντε μασάζ στο τριχωτό μέρος του κεφαλιού σας και αφήστε το μίγμα εκεί για τουλάχιστον μισή ώρα. Μόλις περάσει αρκετή ώρα, λούστε τα μαλλιά σας με σαμπουάν.

Λάδι Ίμου και Βιταμίνη Ε: 

Η ανάμιξη ίσων μερών λαδιού Ίμου (Emu) και βιταμίνης Ε θα βοηθήσει την ανάπτυξη των μαλλιών σας αλλά και την πρόληψη του πρόωρου γκριζαρίσματος. Κάντε μασάζ με αυτό το μίγμα στο τριχωτό μέρος του κεφαλιού σας, αφήστε το για δέκα λεπτά, και μετά ξεπλύνετέ το με ένα ενυδατικό σαμπουάν. Θα πρέπει να παρατηρήσετε τα μαλλιά σας να γίνονται πιο γεμάτα, αλλά και τις γκρι τρίχες να λιγοστεύουν, μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες.
totalbeauty