<Ν΄ΑΝΤΙΓΡΆΨΕΙΣ ΈΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ ΕΊΝΑΙ ΚΛΟΠΉ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑΣ,Ν΄ΑΝΤΙΓΡΆΨΕΙΣ ΠΟΛΛΟΎΣ ΕΙΝΑΙ ΈΡΕΥΝΑ

2 Μαΐ 2016

Κρεμμύδι: Το stop της τριχόπτωσης


Κρεμμύδι: Το stop της τριχόπτωσης
Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της τριχόπτωσης. Η οξεία απώλεια μαλλιών επηρεάζει την εμφάνιση, αλλά και τα επίπεδα της αυτοπεποίθησής τους. Υπάρχουν πολλές φυσικές θεραπείες οι οποίες είναι ικανές να συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη των μαλλιών. Μία από αυτές είναι ο χυμός κρεμμυδιού προσυπογράφοντας ότι η τριχόπτωση είναι αναστρέψιμη.
Φυσικός και ασφαλής τρόπος
Είναι απολύτως ασφαλές να χρησιμοποιήσετε το κρεμμύδι για την πρόληψη της τριχόπτωσης και την προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών, καθώς το κρεμμύδι βοηθά στην ανάπτυξη της τρίχας χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες ή αλλεργίες.
Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους είναι επιφυλακτικοί σχετικά με τη χρήση του. Επιστημονικές μελέτες σχετικά με τις φυσικές θεραπείες για την τριχόπτωση αποδεικνύουν ότι η εφαρμογή κρεμμυδιού και η κατανάλωσή του ελέγχει την τριχόπτωση και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τα μαλλιά, όπως η πιτυρίδα, οι μυκητιασικές λοιμώξεις και οι λοιμώξεις ζύμης. Μάλιστα έχει βρεθεί ότι ο χυμός του είναι εξίσου αποτελεσματικός στην πρόληψη πρόωρου γκριζαρίσματος των μαλλιών.
Τα κρεμμύδια έχουν πλούσια περιεκτικότητα σε θείο βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή. Το θείο βελτιώνει επίσης την παραγωγή των ιστών κολλαγόνου που είναι αναγκαίοι για την ανάπτυξη της τρίχας. Παράλληλα, διαθέτει αντιβακτηριακές ιδιότητες και εμποδίζει την ανάπτυξη μυκήτων και βακτηρίων στο τριχωτό της κεφαλής μειώνοντας τις πιθανότητες απώλειας μαλλιών λόγω αυτών των λοιμώξεων. Μάλιστα, ο χυμός αυξάνει την αντοχή της τρίχας και εμποδίζει τη λέπτυνση και θραύση, ενώ προσδίδει όγκο στα μαλλιά με την τακτική εφαρμογή του.
Οδηγίες
Αν ο χυμός έχει μια πικάντικη μυρωδιά, η θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Θα πρέπει να κρατήσετε τον χυμό στο τριχωτό της κεφαλής για τουλάχιστον 30 λεπτά. Ξεπλύνετε τον χυμό με νερό και ήπιο σαμπουάν. Θα πρέπει να επαναλάβετε αυτή τη θεραπεία τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για τουλάχιστον δύο μήνες.
Άλλες μέθοδοι
Κρεμμύδι και μέλι
Κρεμμύδι: Το stop της τριχόπτωσηςΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο με δύο διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να αναμίξετε ¼ φλιτζάνι χυμό κρεμμύδι με μία κουταλιά της σούπας μέλι και μπορείτε να το καταναλώνετε από το στόμα κάθε ημέρα ή να εφαρμόσετε το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής και να κάνετε μασάζ για 15 λεπτά καθημερινά προκειμένου να δείτε τη διαφορά.
Κρεμμύδι και ρούμι
Αν η μυρωδιά των κρεμμυδιών είναι αφόρητη για εσάς, προτείνουμε την ακόλουθη μέθοδο. Ψιλοκόβουμε ένα μεσαίου μεγέθους κρεμμύδι και το ρίχνουμε σε ένα ποτήρι ρούμι. Την επόμενη ημέρα στραγγίζουμε το μίγμα και αφαιρούμε τα κομμάτια κρεμμυδιού. Χρησιμοποιήστε το αφέψημα για να κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής ή χρησιμοποιήστε το για να ξεβγάλετε τα μαλλιά σας.
Τα μαλλιά είναι μέρος της προσωπικότητας του ατόμου. Εάν ανησυχείτε για την υπερβολική απώλειά τους, μπορείτε να δοκιμάσετε την παραπάνω μέθοδο για τουλάχιστον δύο μήνες. Για την τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών σας, μπορείτε επίσης να κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας με ένα μείγμα από λάδι ελιάς, λάδι καρύδας και αμυγδαλέλαιο μία φορά την εβδομάδα
το διαβάσαμε από flow magazime.