<Ν΄ΑΝΤΙΓΡΆΨΕΙΣ ΈΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ ΕΊΝΑΙ ΚΛΟΠΉ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑΣ,Ν΄ΑΝΤΙΓΡΆΨΕΙΣ ΠΟΛΛΟΎΣ ΕΙΝΑΙ ΈΡΕΥΝΑ

20 Μαρ 2019

Κουρκούμη για καθαρή και φωτεινή επιδερμιδα

«Tumeric» είναι ένα πολύ γνωστό μπαχαρικό που χρησιμοποιείται σε πολλές ινδικές συνταγές μαγειρικής, καθώς και σε βότανα


Turmeric μπορεί να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για ηλιοθεραπεία, ραγάδες, σπυράκια, ακμή, τα σπυράκια και να κάνει το δέρμα σας υγιές και λαμπερό. Κουρκούμη έχει αντι-φλεγμονώδη αντι-βακτηριακές ιδιότητες που καταπολεμούν τις ατέλειες για το σαφές δέρμα φυσικά. Ενίσχυση με άλλα συστατικά κουζίνα να κάνει ένα ισχυρό πρόσωπο και μάσκα σώματος για όλους τους τύπους δέρματος.

  1. Κουρκούμη, ροδόνερο και το γάλα κρέμα προσώπου συσκευασία: 
Συστατικά: ½ κουταλιές της κουρκούμη σκόνη, 1 κουταλιά του ροδόνερο και 2 κουταλιές της σούπας κρέμας γάλακτος. 
Ακριβώς απλά ανακατεύουμε τα νεύμα συστατικά και ανακατέψτε καλά. Στη συνέχεια, την εφαρμογή αυτής της πάστα στο πρόσωπό σας και αφήστε το ανέγγιχτο για 1-2 ώρες. Όπως παίρνει αποξηραμένα, πλύνετε με νερό βρύσης.
  1. Turmeric, μέλι και αλόη πρόσωπο πακέτο:
Συστατικά: 1 κουταλιά της σούπας της αλόης βέρα, 1 κουταλιά της σούπας μέλι και 1 κουταλάκι του κουρκούμη σκόνη. 

Αναμίξτε όλα τα παραπάνω συστατικά και κάνετε μια κόλλα με μέσον συνοχή. Εφαρμόστε αυτό στο πρόσωπο, το λαιμό και την πλάτη και το αφήνουμε για περίπου μισή ώρα. Κατόπιν, πλύνετε με κρύο νερό.
  1. Turmeric και το πρόσωπο μέντα συσκευασία: 
Συστατικά:  1 κουταλάκι του γλυκού μέλι, 1 κουταλάκι του πουρέ φύλλα μέντας, και ½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη κουρκούμη. 

Συνδυάστε όλα τα συστατικά και να κάνει μια πάστα. Διαδώστε αυτό το πάστα στο πρόσωπό σας και αφήστε το να στεγνώσει. Ξεπλύνετε μετά από 20 έως 30 λεπτά. Η μέντα θα απαλύνει το δέρμα σας, αλλά και να μειώσει την επίδραση του ηλιακού εγκαύματος, αν υπάρχουν.
  1. Turmeric και το πρόσωπο σανταλόξυλο συσκευασία:
Συστατικά: ½ κουταλάκι του κουρκούμη σκόνη, 2 κουταλιές της σούπας σκόνης σανταλόξυλου και 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι. 

Ανακατέψτε τα υλικά και να κάνουμε μια πάστα με κρεμώδη υφή. Εφαρμόστε αυτήν την κρέμα στο πρόσωπο και το μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αφήστε για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.
  1. Κουρκούμη και το χυμό λεμονιού το πρόσωπο πακέτο:
Συστατικά: 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κουρκούμη και 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού. 
Αναμειγνύονται τα δύο αυτά συστατικά και να κάνει μια πάστα. Αυτή η πάστα λειτουργεί ως χλωρίνη στο πρόσωπό σας. Εφαρμόστε αυτήν την πάστα στο πρόσωπό σας και αφήστε το για 20 λεπτά. Κατόπιν, πλύνετε με νερό.
Ιδέα δώρων: Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτή την μάσκες ως δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο, προσθέτοντας μόνο μόνο τις σκόνες, όπως το αλεύρι ρυζιού ή αλεύρι γραμμάριο ή αλεύρι βρώμης (μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε προσθέτοντας πηλό, κανέλα ή άλλα φυσικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας ) και σκόνη κουρκούμη και το βάζουμε σε ένα δοχείο.Προσθέστε  μια δοση  απο το μιγμα για χρήση, απλά ανακατεύουμε τη μάσκα με νερό ή μέλι.
ΓΡΗΓΟΡΗ BEAUTY TIP: Αναμίξτε ½tsp της κουρκούμη σκόνη σε 1 ποτήρι γάλα και πιείτε το για να ενισχυθεί η λάμψη σας από μέσα και να βελτιώσει τη γενική υγεία με κουρκούμη