<Ν΄ΑΝΤΙΓΡΆΨΕΙΣ ΈΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ ΕΊΝΑΙ ΚΛΟΠΉ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑΣ,Ν΄ΑΝΤΙΓΡΆΨΕΙΣ ΠΟΛΛΟΎΣ ΕΙΝΑΙ ΈΡΕΥΝΑ

30 Δεκ 2015

ΦΙΑΞΕ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΗ ΑΠΟ ΙΝΔΙΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Turmeric (κουρκουμας)  είναι ένα έξοχο ισχυρό μπαχαρικό καταγωγής από την Ινδία, η οποία αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μέρος του εφοδιασμού του κόσμου, και συνήθως λαμβάνεται σε μορφή σκόνης. Είναι βαθύ κίτρινο-πορτοκαλί χρώμα και έχει μια ξεχωριστή γεύση.
Κύρια χρήση του είναι στη μαγειρική, αλλά  επίσης χρησιμοποιείται για τη βαφή, καθώς είναι ένας ισχυρός παράγοντας χρωματισμού. Χάρη στις αξιοσημείωτες ιδιότητές του, η κουρκούμη είναι επίσης για πολυάριθμες σπιτικές θεραπείες
251
Η θεραπεία με κουρκουμά που θα αποκαλύψουμε σήμερα μπορεί να παρέχει εξαιρετικά ευεργετικά αποτελέσματα. Η σπιτική μάσκα προσώπου με αυτό το ισχυρό συστατικό μπορεί να θεραπεύσει  ακμή, έκζεμα, ερυθρότητα, φλεγμονή, τα σκοτεινά σημεία ή κάτω από τους κύκλους των ματιών,η ανεπιθύμητη του προσώπου τρίχα, και τις ρυτίδες.
Αυτή η θεραπεία στο σπίτι μπορεί να σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Δηλαδή, φωτίζει το δέρμα σας, μειώνει τους πόρους, καθαρίζει την ακμή και το έκζεμα, και ανακουφίζει από ερυθρότητα και τη φλεγμονή.
Αυτή η εξαιρετικά αποτελεσματική μάσκα προσώπου κουρκούμη είναι ένα ισχυρό παράγοντα αντι-γήρανσης, ταυτόχρονα, και αφαιρεί με επιτυχία τις ρυτίδες, αφήνοντας το δέρμα σας λείο και απαλό.
Επιπλέον, αυτή η μάσκα είναι φθηνή, όπως είναι όλα  φυσικά, τα συστατικά του
 Συνταγή
Όπως δηλώσαμε προηγουμένως, κουρκούμη είναι ένας ισχυρός παράγοντας χρωματισμού, σημειώστε ότι θα πρέπει να φοράτε κάποια ρούχα κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προστατεύσει τα έπιπλά σας μαζί με τα ρούχα σας,. Επιπλέον, φορώντας γάντια είναι επίσης σκόπιμο ως τα νύχια και το δέρμα σας θα γίνει επίσης κίτρινο.
Θα χρειαστείτε:
ένα μικρό μπολ,
ένα κουταλάκι του γλυκού κουρκούμη ,
δυο κουταλιες της σούπας αλεύρι, ,
1 κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο,
3-4 κουταλιές κανονικό γάλα.
Οδηγίες:
Ανακατέψτε 1 κουταλάκι του γλυκού κουρκούμη με 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι σε μπολ. Στη συνέχεια, προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο και περίπου, 3-4 κουταλιές γάλα, ίσα-ίσα για να κάνει μια πάστα που δεν είναι ούτε πολύ υγρη ούτε παχια. Ανακατέψτε όλα τα υλικά για να πάρετε ένα ομοιογενές μίγμα. Στη συνέχεια,  η κουρκούμη μάσκα σας είναι έτοιμη!

Εφαρμογή:
Πριν ξεκινήσετε με την εφαρμογή αυτής της μάσκας, σημειώστε ότι θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στα φρυδια,  στην γραμμή των μαλλιών και των βλεφαρίδων σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτή η μάσκα χρησιμοποιείται για την αφαίρεση του προσώπου τρίχα, μεταξύ άλλων. Ωστόσο, μπορείτε να το εφαρμόσετε ελεύθερα κάτω από τα μάτια σας.
.
Μόλις εφαρμοστεί, θα πρέπει να αφήσετε τη μάσκα στο πρόσωπό σας για περίπου 20 λεπτά, μετά  θα πρέπει να την ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια να στεγνώσετε το πρόσωπό σας.
Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το δέρμα σας μπορεί να είναι λίγο κιτρινωπό μετά την αφαίρεση της μάσκας, αλλά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πλένετε το πρόσωπό σας και πάλι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απαλό καθαριστικό προσώπου αυτή τη φορά και να τελειώσετε με μια ελαφριά λοσιόν προσώπου.
Χρήση:
Η θεραπεία θα πρέπει να επαναληφθεί τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα θα είναι μια πραγματική έκπληξη!
πηγη
http://www.healthyfoodhouse.com/she-begins-rubbing-turmeric-onto-her-cheeks-when-she-rubs-it-off-the-result-is-unbelievable/